Parteneri AWR Lease Services

O bună colaborare cu partenerii noștri este unul dintre principalii factori care demonstrează implicarea în serviciile pe care le oferim. Încrederea pe care o primim de la colaboratorii noștri este pentru noi o dovadă că serviciile pe care le oferim sunt un motiv de laudă.

TRESOR EVENTS

Rafinamentul celor 31 de spații de cazare și profesionalismul serviciilor impecabile, orientate spre satisfacerea celor mai înalte cerințe alcătuiesc complexul Tresor, o locație aparte, expresie a luxului absolut.

AFLĂ MAI MULTE

BOAVISTA

Situat lângă Centrul Regional de Afaceri Timișoara, Hotel Boavista Timișoara este amplasat într-o locație privilegiată, care invită la relaxare și destindere la doar 1,5 km de centrul orașului.

AFLĂ MAI MULTE

NH HOTEL

NH Hotel Group SA este un lanț hotelier spaniol cu sediul în Madrid, și cu hoteluri în întreaga lume. NH Hotel Group ocupă locul trei în clasamentul european pentru hoteluri de afaceri.

AFLĂ MAI MULTE

HOTEL DEL CORSO

Hotel Del Corso este un hotel de 4 stele, situat la doar 5 minute de centrul orașului. Fie că vă aflați în Timișoara într-o călătorie de afaceri, sau pentru a vizita Timișoara, este locul ideal de cazare.

AFLĂ MAI MULTE

HOTEL PERLA TIMIȘOARA

Hotel Perla Timișoara se clasează cu ușurință în topul hotelurilor din Timișoara, datorită experienței din domeniu hotelier de peste 25 de ani.

AFLĂ MAI MULTE

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!