Mai mult dedcât o afacere,  o pasiune

Cu 2 angajați și doar 3 autoturisme am creat în  anul  2004  A&W Company.

6 ani mai târziu, rebranduiam identitatea, numele și imaginea companiei și extindeam serviciile prestate. Așa a luat nastere AWR Lease Services, care în prezent deține o flotă compusă din 200 de unități și prestează o gamă variată de servicii, special concepute pentru a acoperi majoritatea nevoilor de mobilitate, atât de necesare clienților noștri.  Scopul nostru este să fim mai mult decât un furnizor de servicii,  ne dorim să fim lângă client şi să venim în întâmpinarea nevoilor acestuia, încercând să oferim cele mai potrivite soluţii de rent a car, leasing operațional sau de transfer persoane, atât în vestul țării cât și oriunde pe teritoriul acesteia.

Experiența ne-a îndemnat să ne perfecționăm, astfel încât să putem onora aproape orice fel de servicii solicitate, atât pentru companii cât și pentru persoane fizice .

Dorim să încheiem parteneriate pe termen lung, în acest sens urmărind să ne ridicăm la nivelul cerințelor clienților noștri. Avem standarde exigente în ceea ce privește integritatea, calitatea și valoarea serviciilor noastre și urmărim să le depășim de fiecare dată.

Echipa AWR Lease Services

“Negociem orice dar nu negociem principii”

 

În echipa noastră, fiecare membru e axat pe o anumită categorie de servicii și este pasionat de ceea ce face. Ne leagă un principiu pe care l-am transformat în idealul companiei. Credem că dedicarea și tratamentul prietenos pe care îl oferim oamenilor sunt atuurile care îi îndeamnă pe clienți să ne aleagă. Totodată, cei 17 ani de activitate sunt dovada că punem mult suflet în ceea ce facem și că întotdeauna dăm dovadă de profesionalism.

Iova ACIMOVAT
CEO Founder
Oana DATCU
Sales manager
Adriana CHINEJA
Financial manager
Laura ACIMOVAT
Insurance manager
Ciprian LELESCU
Fleet Manager

Au încredere în noi

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!