• Luni - Vineri 9.00 - 18.00
  • Strada Grigore Alexandrescu, Nr. 177 Bloc Iris 5, Scara E, Parter, SAD, Timișoara 300633
  • +40 256 20 24 10

Mai mult decât o afacere,  o pasiune

Cu 2 angajați și doar 3 autoturisme am creat în  anul  2004  A&W Company.

6 ani mai târziu, rebranduiam identitatea, numele și imaginea companiei și extindeam serviciile prestate. Așa a luat nastere AWR Lease Services, care în prezent deține o flotă compusă din 200 de unități și prestează o gamă variată de servicii, special concepute pentru a acoperi majoritatea nevoilor de mobilitate, atât de necesare clienților noștri.  Scopul nostru este să fim mai mult decât un furnizor de servicii,  ne dorim să fim lângă client şi să venim în întâmpinarea nevoilor acestuia, încercând să oferim cele mai potrivite soluţii de rent a car, leasing operațional sau de transfer persoane, atât în vestul țării cât și oriunde pe teritoriul acesteia.

Experiența ne-a îndemnat să ne perfecționăm, astfel încât să putem onora aproape orice fel de servicii solicitate, atât pentru companii cât și pentru persoane fizice .

Dorim să încheiem parteneriate pe termen lung, în acest sens urmărind să ne ridicăm la nivelul cerințelor clienților noștri. Avem standarde exigente în ceea ce privește integritatea, calitatea și valoarea serviciilor noastre și urmărim să le depășim de fiecare dată.

Misiune

Misiunea noastră este creșterea constantă a calității serviciilor de mobilitate prin utilizarea autovehiculelor de ultima generatie, prin interacțiune umană și protocol avansat de asigurare a calității.
Prin soluțiile și integrarea sistemelor noastre auto-dezvoltate, organizația noastră este capabilă să gestioneze rezervările și relația cu clienți pe mai multe canale, fără compromisuri in materie de calitate.

Valori

Calitatea serviciilor reprezintă prioritatea noastră permanentă.
Indeplinirea cerintelor clientului la nivel maxim, este sensul activitatii noastre.
Implicarea fiecarui angajat pentru obtinerea calitătii adecvate, in toate fazele furnizarii serviciilor.
Imbunatatirea continuă a calitatii, cu obiective de performantă
Masurabile.
Planificarea activitatii constitue stilul de munca al organizatiei noastre.

Echipa AWR Lease Services

“Negociem orice, dar nu negociem principii”

 

Profesionalismul, flexibilitatea, asertivitatea și empatia membrilor echipei noastre sunt principii ce ne conferă posibilitatea de a oferi mai mult decât un serviciu- o experiență unică – Experiența AWR: fie că este vorba despre inchiriere, transfer sau leasing operational, AWR oferă, intotdeauna, clienților soluția optimă de mobilitate.

Iova ACIMOVAT
CEO Founder
Oana DATCU
Sales manager
Adriana CHINEJA
Financial manager
Laura ACIMOVAT
Insurance manager

Au încredere în noi

ro_RORomanian
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!