AWR

Servicii și experiență premium în mobilitate cu AWR Lease Services 

20 de ani de excelență în mobilitate!

De la înființare, în 2004, ne-am asumat angajamentul pentru calitate, confort și profesionalism, care a fost menținut constant timp de două decenii. Astfel, am căutat să ne perfecționăm continuu pentru a oferi servicii premium de mobilitate.
• Leasing Operațional  • Închiriere auto  • Transfer Privat de Persoane
Oferind servicii integrate și adaptate cerințelor clienților, ne-am consolidat poziția pe piața de profil, din zona de Vest, devenind partenerul de încredere pentru mii de clienți. Ne mândrim cu calitatea serviciilor și profesionalismul nostru, principiile noastre de integritate și performanță fiind un ghid în fiecare interacțiune cu clienții noștri.
Povestea noastră a început la data de 12.03.2004, când, cu doi angajați și doar trei autoturisme am creat A&W Company. Șase ani mai târziu, rebrenduiam identitatea, numele și imaginea companiei și extindeam serviciile prestate. Așa a luat naștere AWR Lease Services, care în prezent deține o flotă „veșnic tânără” și prestează servicii integrate de mobilitate, atât de necesare clienților noștri.
Scopul nostru este să fim mai mult decât un furnizor de servicii, ne dorim să construim relații pe termen lung, bazate pe încredere și satisfacție, să fim lângă client, să venim în întâmpinarea nevoilor acestuia, încercând să oferim cele mai potrivite soluţii de mobilitate:
• Leasing Operațional • Rent-a-car  • Transfer Privat de Persoane

Calitatea serviciilor reprezintă prioritatea noastră permanentă!

Avem standarde exigente în ceea ce privește integritatea, calitatea și valoarea serviciilor noastre și urmărim să le depășim continuu, misiunea noastră fiind creșterea constantă a calității serviciilor oferite:

LEASING OPERAȚIONAL

Soluția optimă pentru companii, de a utiliza un autoturism sau o flotă, contra unei chirii lunare fixe, având integrate servicii conexe, într-un pachet personalizat. Accesând aceste servicii, veți putea aloca mai multă energie și timp businessului dumneavoastră!

RENT-A-CAR

  • ​Închirieri Corporate

Oferim soluții dedicate companiilor pentru închirierea de mașini pe termen scurt sau mediu, adaptate oricăror cerințe, la costuri fixe, având multiple servicii incluse în contract.

  • Închirieri pe termen scurt

Pentru că mobilitatea e specialitatea noastră, oferta noastră de Rent-A-Car acoperă și cele mai înalte exigențe, susținute de o echipă experimentată, care se concentrează pe servicii de înaltă calitate, și, având la dispoziție, în flotă, o diversitate de mărci și modele, indiferent de alegere putem să garantăm că atunci cand vine vorba de siguranță, nu facem niciun compromis.

​TRANSFER PRIVAT PERSOANE

Experiența călătoriilor tale este esențială pentru noi. De aceea, serviciile noastre de Transfer Privat de Persoane sunt gândite pentru a acoperi orice destinație, indiferent că este vorba de un transfer de la sau către aeroport, la o conferință, întâlnire de afaceri, interes personal sau turism, fie că ne referim la călătorii pe distanțe mai lungi, misiunea noastră este de a prelua clientul din punctul de plecare și a-l duce la destinație în confort, siguranță și în timp util.

Șoferii AWR sunt atestați profesional și au o vastă experiență în servicii de transport privat de persoane. Sunt îmbrăcați unitar, vorbitori de cel puțin o limbă de circulație internațională și sunt pregătiți pentru a se ridica la nivelul de protocol corporate. Punctualitatea și discreția sunt valori care ne definesc.

Nevoile tale, prioritatea noastră:

„Prețul este ceea ce plătești, valoarea este ceea ce primești!”
Calitatea, respectul și angajamentul nostru pentru îmbunătățire continuă sunt valorile care ne ghidează în fiecare zi, pentru a ne asigura că rămânem partenerul de încredere al clienților noștri. Astfel, la AWR Lease Services, nevoile clienților sunt întotdeauna pe primul loc. Pentru noi, calitatea și respectul pentru cerințele clienților sunt prioritare, iar acest angajament ne definește ca echipă și ca brand.

  • Echipă profesionistă cu 20 de ani de experiență, gata să găsească soluții optime pentru orice solicitare.
  • Soluții premium de mobilitate, construind relații puternice și sigure, promovând excelența în domeniu.
  • Transparență, disponibilitate 24/24 și flexibilitate în servicii, fără taxe ascunse.

Compania noastră se angajează ferm să ofere servicii premium și se axează pe excelență și calitate în toate aspectele activității noastre. Am implementat și menținem un sistem de management al calității certificat cu ISO 9001: 2008, ceea ce demonstrează dedicarea noastră continuă către standarde ridicate și procese eficiente de calitate. De asemenea, garantăm cu un capital social solid oferind încredere și respect reciproc.
„Ceea ce ai, toți pot avea. Dar ceea ce eşti, nimeni nu poate fi!”
Și nu în ultimul rând, este foarte important să menționăm faptul că NU oferim servicii alternative de transport, de tip Uber, ci ne concentrăm exclusiv pe furnizarea de soluții premium de mobilitate, adaptate nevoilor și preferințelor clienților.

Dacă vrei să experimentezi servicii premium de Leasing Operațional, Închiriere auto sau Transfer Privat de Persoane, suntem aici pentru tine! Contactează-ne pentru a discuta opțiunile disponibile și beneficiile pe care le poți obține! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *