Închirieri autor

Cum funcționează un depozit pentru închirierea mașini?

Aveți îndoieli cu privire la depozitul necesar la închirierea mașinii? Iată tot ce trebuie să știți despre depozitul pentru închirierea de mașini atunci când închiriați o mașină de la AWR Lease Services!

Una dintre cele mai frecvente întrebări în închirierea de mașini este despre garanție. Chiar este nevoie? Este posibil să închiriez o mașină fără garanție? Cât va fi? Ei bine, să începem de la elementele de bază, nu?

Cum funcționează un depozit pentru închirierea mașini?

Depozitul pentru închiriere de mașini este o sumă determinată de bani cerută de compania de închiriere doar pentru a fi în siguranță, în timp ce ești cu mașina lor. Dacă mașina este returnată foarte murdară sau cu zgârieturi, de exemplu, compania de închiriere poate folosi o parte din bani pentru a repara mașina.

Este pur și simplu o garanție pentru compania de închiriere în cazul  că ceva o să meargă prost în timpul inchirierii. Se întâmplă accidente, știm. Dacă totul este în regulă când returnați mașina, suma va fi returnată integral.

Cum se calculează depozitul?

Suma de bani pe care o veți lăsa ca depozit pentru mașina închiriată depinde de tipul/categoria de mașină pe care o închiriați.

Iată un exemplu: dacă rezervați o mașină de lux, depozitul dvs. va fi evident superior închirierii unei mașini din clasa mică sau compactă. Cu cât riscul este mai mare pentru compania de închiriere, cu atât va trebui să blocați un depozit mai mare.

În cât timp se returnează depozitul?

De obicei, compania noastră deblochează depozitul într-un interval de timp cuprins între 3 și 5  zile lucrătoare direct în soldul cardului dvs. de credit.

Oricare ar fi suma, compania de închiriere blochează acești bani  pe cardul dvs. doar în timp ce ești cu mașina. Când o returnați, compania de închiriere evaluează mașina ca fiind în regulă, iar atunci vă va returna întreaga sumă.

Este posibil să evitați plata unui depozit?

Din pacate, nu. Știm că uneori nu este ideal, dar gândiți-vă așa: compania de închiriere vă ofera cu încredere  ceva foarte valoros, de aceea este obligatoriu. Are sens doar să păstreze un depozit în timp ce vă bucurați de călătorie!

Există o diferență în cuantumul depozitului în cazul plății online sau la sediul companiei?

Deloc, nu trebuie să vă faceți griji pentru asta.

Când rezervați mașina de închiriat la AWR Lease Services, puteți alege să plătiți online sau la sediu. Nu există nicio diferență, indiferent de opțiunea de plată pe care ați ales-o.

Asta este! Dacă mai aveți întrebări, spuneți-ne în comentarii. Dacă vă simțiți pregătit să închiriați o mașină, alegeți cele mai bune autoturisme de la AWR Lease Services. Tot ce trebuie să faci este să cauți pe www.awr.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *